Jezik:
slovenski


Izposoja tiskalnika

 

 

Podjetje DobraTrgovina d.o.o. Vam nudi ugoden najem laserskih tiskalnikov. Na voljo imamo tiskalnike priznanih proizvajalcev, kot so Minolta, Samsung in HP.

Tiskalniki so novi in kvalitetni. Sam tip tiskalnika, ki ga lahko dobite določimo skupaj z Vami glede na Vašo potrebo in na trenutno razpoložljive zaloge.
S podpisom pogodbe se podjetje DobraTrgovina d.o.o. zaveže, da Vam dostavi dogovorjen tiskalnik, da skrbi za nemoteno delovanje in v primeru okvare v najkrajšem možnem času tiskalnik usposobi ali zamenja z drugim.


Uporabnik se zaveže, da bo enkrat letno plačal dogovorjeno najemnino, ki je simbolična, in da bo uporabljal izključno nadomesten (neoriginalen) potrošni material, ki ga bo naročal pri podjetju DobraTrgovina d.o.o., na spletni strani www.dobratrgovina.com .

Prednosti najema tiskalnika:
-tiskalnika Vam ni potrebno kupiti, zgolj plačate simbolično najemnino
-v primeru okvare, Vam ni potrebno skrbeti za zamenjavo, zamenjavo Vam priskrbimo mi
-ko porabite toner , naročite preko www.dobratrgovina.com ali preko 07 30 41 215 / 041 26 55 00, mi Vam dostavimo toner na Vaš naslov

Vabimo Vas, da izpolnite spodnji vprašalnik, na podlagi katerega Vam bomo posredovali ponudbo najema tiskalnika. V ponudbi bo zapisan tudi tip tiskalnika, katerega Vam lahko dostavimo na Vaš naslov v 5 delavnih dneh od podpisa pogodbe.

 

 

  • Should be Empty:

 

 

Za vsak tiskalnik je potrebno izpolniti svoj obrazec.

V primeru, da imate kakšno vprašanje na lahko kontaktirate na najem@dobratrgovina.com ali na 07 30 41 215 / 041 26 55 00.
 

 

 

 
Kdo je tukaj: